1. Seznámení s učivem |
2. Potravinářské polotovary |
3. Kojenecká a dětská výživa |
4. Dietní výrobky |
5.- 6. Výrobky studené kuchyně |
7. Hygiena při prodeji výrobků studené kuchyně |
8. Káva |
9. Zpracování kávy |
10. Tržní druhy kávy |
11. Kávoviny |
12. Kávovinové extrakty, skladování |
13. Čaje |
14. Kakao |
15.- 16. Příprava nápojů |
17. Čokoláda |
18. Výroba a druhy čokolády |
19.- 20. Čokoládové speciality |
21. Čokoládové cukrovinky |
22. Nečokoládové cukrovinky |
23. Nápoje |
24.- 25. Pitná a minerální voda |
26.-27. Nealkoholické nápoje studené |
28. Nealkoholické nápoje teplé |
29. Alkoholické nápoje - pivo |
30.-31. Víno |
32.-33. Lihoviny |
34. Boj proti alkoholismu |
35.-36. Koření - rozdělení |
37. Koření podle složení |
38. Druhy koření |
39. Ocet |
40. Jedlá sůl |
41.-42. Hořčice |
43.-46. Ostatní dochucovací prostředky |
47.-48. Polévky, polévkové koření |
49.-50. Kypřící přípravky |
51. Tabák a tabákové výrobky |
52.-53. Průmyslové zboží |
54. Úklidové prostředky |
55. Zboží osobní hygieny |
56. Drogistické zboží |
57.- 64. Opakování k závěrečným zkouškám |