Banket |
Slavnostní hostiny |
Opakování víno 27.9.2024 |
1. Barové zařízení, vybavení baru, barmanské náčiní |
2.-3. Míšené nápoje, povinnosti barmana, obsluha v baru |
4.-5. Dělení míšených nápojů |
6.Nižší forma složité obsluhy |
7. Příprava pracoviště pro složitou obsluhu |
8.9.10. Složitá obsluha podávání pokrmů a práce u stolu hosta |
11.-Flambovani |
12. Dranžírování |
13. Dochucování pokrmů u stolu hosta |
14.-15. Druhy a význam slavnostních hostin |
16.-17. Objednávka slavnostních hostin |
18.-19. Příprava slavnostních hostin |
20.-21. Slavnostní tabule |
22.-23. Banketní obsluha |
24.-25. Hostiny s nabídkovým stolem |
26. Organizace práce |
27.-28. Druhy a příprava nabídkových stolů |
29. Příprava inventáře |
30. Vyúčtování akce |