Kvíz opakování |
studená kuchyně opakování |
2. Charakteristika pokrmů studené kuchyně |
3.-4. Základní výrobky - majonéza |
5. Aspik |
6. Pomazánky, pochoutková másla |
7.-8. Pěny |
9.-10. Fáše |
11.-12 Rautové pokrmy |
13.-14. Galantiny |
15.-16. Paštiky |
17. Plněná zelenina a ovoce |
18.-19. Plněná vejce |
20.-21. Studené občerstvení - chlebíčky |
22.-23. Chuťovky, kanapky |
24.-25. Složité saláty, koktejly |
26.-27. Obložené mísy |
28. Obložené mísy - sýrové, vegetariánské |
29.-30. Dekorování obložených mís |
31.-32. Souhrnné opakování pokrmů studené kuchyně |
33. Význam předkrmů, způsob podávání |
34.-35. Pokrmy studené kuchyně podávané jako předkrm |
36.-37. Teplé předkrmy z masa a ryb |
38.-39. Teplé předkrmy z vajec a drůbeže |
40.-41. Teplé předkrmy ze zeleniny, hub, těstovin |
42. Speciální teplé předkrmy |
43.-44. Příprava teplých moučníků - pudinky |
45. Krémy |
46. Suflé, omelety |
47. Sorbety |
48. Racionální výživa |
49. Léčebná, dietní strava |
50. Diferencovaná strava |
51.-52. Dieta při onemocnění žaludku a žlučníku |
53.-54. Redukční a výživová dieta |
55.-56. Příprava dietních pokrmů a moučníků |
57.-58. Příprava pokrmů ve speciálních a improvizovaných podmínkách |
59.-61. Konvenience |
62.-63. Příprava polotovarů - sous vide |