| Kvíz opakování |
| studená kuchyně opakování |
| 2. Charakteristika pokrmů studené kuchyně |
| 3.-4. Základní výrobky - majonéza |
| 5. Aspik |
| 6. Pomazánky, pochoutková másla |
| 7.-8. Pěny |
| 9.-10. Fáše |
| 11.-12 Rautové pokrmy |
| 13.-14. Galantiny |
| 15.-16. Paštiky |
| 17. Plněná zelenina a ovoce |
| 18.-19. Plněná vejce |
| 20.-21. Studené občerstvení - chlebíčky |
| 22.-23. Chuťovky, kanapky |
| 24.-25. Složité saláty, koktejly |
| 26.-27. Obložené mísy |
| 28. Obložené mísy - sýrové, vegetariánské |
| 29.-30. Dekorování obložených mís |
| 31.-32. Souhrnné opakování pokrmů studené kuchyně |
| 33. Význam předkrmů, způsob podávání |
| 34.-35. Pokrmy studené kuchyně podávané jako předkrm |
| 36.-37. Teplé předkrmy z masa a ryb |
| 38.-39. Teplé předkrmy z vajec a drůbeže |
| 40.-41. Teplé předkrmy ze zeleniny, hub, těstovin |
| 42. Speciální teplé předkrmy |
| 43.-44. Příprava teplých moučníků - pudinky |
| 45. Krémy |
| 46. Suflé, omelety |
| 47. Sorbety |
| 48. Racionální výživa |
| 49. Léčebná, dietní strava |
| 50. Diferencovaná strava |
| 51.-52. Dieta při onemocnění žaludku a žlučníku |
| 53.-54. Redukční a výživová dieta |
| 55.-56. Příprava dietních pokrmů a moučníků |
| 57.-58. Příprava pokrmů ve speciálních a improvizovaných podmínkách |
| 59.-61. Konvenience |
| 62.-63. Příprava polotovarů - sous vide |