1. Seznámení s učivem |
2.Smíšená strava |
3.Vegeteriánská strava |
4.Strava syrová |
5.-6.Makrobiotická strava |
7.Nadbytek bílkovin ve stravě |
8.Nadbytek vitamínů ve stravě |
9.Nadbytek minerálních látek ve stravě |
10.Stravovací návyky |
11.Směry výživy obyvatelstva |
12.Diety |
13.-14.Různé diety |
15.Obezita |
16.Bulimie, anorexie |
17.Diferencovaná strava |
18.-19. Stravování dětí a mládeže |
20.-22. Stravování obyvatel v různých pracovních podmínkách |
23.-24. Stravování těhotných a kojících žen |
25.-26. Stravování sportovců |
27.-28. Sestavování jídelních lístků |
29.-30. Hygienická opatření při přípravě pokrmů |
31.-32. Ovzduší, voda, vzduch - vliv na potraviny |