název
1. Seznámení s učivem
2.Charakteristika ovoce
3. Význam ovoce
4.-5. Způsoby konzervace
6.-7. Ovocné šťávy a sirupy
8. Marmelády
9. Kompoty
10. Džemy, povidla
11.-12. Použití ovoce a ovocných výrobků
13.-14. Skladování ovoce
15. Kakaové boby
16.Složení a úprava kakaových bobů
17. Výroba kakaové hmoty
18. Výroba kakaa
19. Výroba čokolády
20. Druhy čokolády
21. Použití a skladování čokolády
22. Vady čokolády
23.-24. Cukrářské polevy
25. Charakteristika pochutin
26. Káva
27. Čaj
28. Koření
29. Použití koření
30. Použití a skladování koření
31.-32. Ostatní pochutiny
33.-34. Želírovací prostředky
35.-36. Použití želírovacích prostředků
37.-38. Kypřící prostředky
39.-40. Použití droždí
41.-42. Chemické kypřící prostředky
43. Surovinové směsi na výrobu polotovarů
44. Rychlošlehací přípravky
45.-46. Surovinové směsi
47.-49. Zmrzlinové přípravky
50.-51. Emulgátory a stabilizátory
52. Modifikované škroby
53. Chemické látky v cukrářství
54.-55. Konzervační prostředky
56.-57. Přírodní a syntetická barviva
58. Obalové materiály
59. Význam obalových materiálů
60. Použití obalových materiálů
61. - 64. Příprava k ZZ