1. Seznámení s učivem |
2.Charakteristika ovoce |
3. Význam ovoce |
4.-5. Způsoby konzervace |
6.-7. Ovocné šťávy a sirupy |
8. Marmelády |
9. Kompoty |
10. Džemy, povidla |
11.-12. Použití ovoce a ovocných výrobků |
13.-14. Skladování ovoce |
15. Kakaové boby |
16.Složení a úprava kakaových bobů |
17. Výroba kakaové hmoty |
18. Výroba kakaa |
19. Výroba čokolády |
20. Druhy čokolády |
21. Použití a skladování čokolády |
22. Vady čokolády |
23.-24. Cukrářské polevy |
25. Charakteristika pochutin |
26. Káva |
27. Čaj |
28. Koření |
29. Použití koření |
30. Použití a skladování koření |
31.-32. Ostatní pochutiny |
33.-34. Želírovací prostředky |
35.-36. Použití želírovacích prostředků |
37.-38. Kypřící prostředky |
39.-40. Použití droždí |
41.-42. Chemické kypřící prostředky |
43. Surovinové směsi na výrobu polotovarů |
44. Rychlošlehací přípravky |
45.-46. Surovinové směsi |
47.-49. Zmrzlinové přípravky |
50.-51. Emulgátory a stabilizátory |
52. Modifikované škroby |
53. Chemické látky v cukrářství |
54.-55. Konzervační prostředky |
56.-57. Přírodní a syntetická barviva |
58. Obalové materiály |
59. Význam obalových materiálů |
60. Použití obalových materiálů |
61. - 64. Příprava k ZZ |