1. Seznámení s učivem |
2. Ovoce a zelenina ve výživě |
3. Zásady při prodeji ovoce a zeleniny |
4. Domácí ovoce |
5. Jižní ovoce |
6. Výrobky z ovoce |
7. Brambory |
8. Varné typy brambor |
9.-11. Zelenina |
12. Skladování zeleniny |
13. Houby |
14. Konzervace hub |
15. Výrobky ze zeleniny |
16. Výrobky z brambor a hub |
17. Maso - význam a druhy |
18. Kvalita masa |
19. Hovězí maso |
20. Vepřové maso |
21. Telecí maso |
22. Skopové maso |
23. Koňské maso |
24. Vady masa |
25. Drůbež |
26. Výrobky a skladování drůbeže |
27. Vady a použití drůbeže v kuchyni |
28. Králičí maso |
29. Zvěřina |
30. Zvěřina v kuchyni |
31. Ryby |
32. Rybí výrobky |
33. Výrobky z masa |
34. Uzenářské výrobky |
35. Vařené a pečené výrobky z masa |
36. Masové konzervy a polokonzervy |
37. Konzervace masa |
38. Korýši |
39. Měkkýši |
40. Kaviár |
41. Mléko |
42. Úprava mléka |
43. Mléčné výrobky |
44.- 45. Tekuté mléčné výrobky |
46.- 47. Zakysané mléčné výrobky |
48.- 49. Tvaroh |
50.- 51. Sýry |
52. Ovčí sýry |
53. Kyselé sýry |
54. Zahuštěné mléčné výrobky |
55. Sušené mléčné výrobky |
56. Mražené mléčné výrobky |
57. Máslo |
58. Tuky |
59. Rostlinné oleje |
60. Tržní druhy rostlinných olejů |
61. Živočišné tuky - sádlo |
62. Husí sádlo, hovězí lůj, trány |
63. Upravované tuky |
64. Přepalování a skladování tuků |