| 1.-2. Domácí ovoce |
| 3.-4. Exotické ovoce |
| 5.-6. Výrobky z ovoce |
| 7. Brambory |
| 8. Varné typy brambor |
| 9.-10. Domácí zelenina |
| 11.-12. Zelenina z dovozu |
| 13. Houby |
| 14. Konzervace hub |
| 15. Výrobky ze zeleniny |
| 16. Výrobky z brambor a hub |
| 17. Maso - význam a druhy |
| 18. Vepřové maso |
| 19. Hovězí maso |
| 20. Skopové, koňské maso |
| 21.-22. Jateční produkty |
| 23. Pravidla pro označování obalů |
| 24. Vady masa |
| 25.-27. Drůbež |
| 28. Drůbeží výrobky |
| 29. Zvěřina |
| 30. Zvěřina v kuchyni |
| 31. Ryby |
| 32. Rybí výrobky |
| 33. Zvláštnosti druhů masa |
| 34. Masné výrobky |
| 35. Dodržování hygienické praxe |
| 36. Masové konzervy a polokonzervy |
| 37. Konzervace masa |
| 38. Korýši |
| 39. Měkkýši |
| 40. Kaviár |
| 41. Mléko |
| 42.-43. Úprava mléka |
| 44.- 45. Tekuté mléčné výrobky |
| 46.- 47. Zakysané mléčné výrobky |
| 48.- 49. Tvaroh |
| 50.- 51. Sýry |
| 52. Ovčí sýry |
| 53. Kyselé sýry |
| 54. Zahuštěné mléčné výrobky |
| 55. Sušené mléčné výrobky |
| 56. Mražené mléčné výrobky |
| 57. Máslo |
| 58. Význam tuků |
| 59. Rozdělení tuků |
| 60. Rostlinné oleje |
| 61.-62. Živočišné tuky |
| 63.-64. Upravované tuky |