název
1.Hovězí maso
2..Hovězí maso
3.Hovězí maso
4. Hovězí maso
5. Hovězí maso
6. Telecí maso
7. Telecí maso
8. Telecí maso
9. Telecí maso
10. Telecí maso
11. Vepřové maso
12. Vepřové maso
13. Vepřové maso
14. Vepřové maso
15. Vepřové hody
16. Skopové maso
17.-18. Skopové maso
19. Králičí maso
20. Maso koňské a pštrosí maso
21. Drůbež
22.-23. Drůbež
24.-26. Zvěřina
27.Ryby
28.-29.Ryby
30. Úprava měkkýšů, korýšů a obojživelníků
31. Netradiční úpravy mas
32. Vhodné přílohy a doplňky
33. Pokrmy na objednávku.
34. Pokrmy na objednávku
35. Pokrmy na objednávku
36. Pokrmy na objednávku
37. Pokrmy na objednávku
38. Pokrmy na objednávku
39. Pokrmy na objednávku
40. Pokrmy na objednávku
41. Pokrmy na objednávku
42. Pokrmy na objednávku
43. Pokrmy na objednávku
44.Pokrmy na objednávku
45. 46.Příprava pokrmů do letadel
47.-48. Stravování ve vlaku .
49. Stravování na lodi
50.-52. Studená kuchyně
53.-55. Studená kuchyně
56.-58. studená kuchyně
59.-61. Studená kuchyně
62.-63. Studená kuchyně
64. Souhrnné opakování učiva