název
1. hod. Gastronomická pravidla
2.a 3.hod Zásady pro sestavování jídelních a nápojových lístků
3.Jídelní lístky
4.Zásady pro sestavování menu
5.Menu -pravidla pro tvorbu menu
6.Pořadí pokrmů v menu
7. Sled nápojů v menu
8. Praktické sestavování menu
9. Společensko zábavní střediska
10. Skladování a ošetřování nápojů
11.-12. Vinárny, kavárny, bary
13. Ostatní společensko zábavní střediska
14.Druhy společenských setkání
15. Hotelový servis
16.-17. Obsluha v dopravních prostředcích
18. Stravovací zvyklosti cizinců
19.-20. Výroba sladu. Druhy piva
21.-22. Výroba piva
23.-24. Skladování a vady piva
25. Servis piva
26.-27. Víno
28. Servis vína
29.-30. Šumivé víno - výroba
31.-32. Destiláty, lihoviny
32.Alkoholické nápoje-souhrnné opakování nápojů