1.Hovězí maso |
2..Hovězí maso |
3.Hovězí maso |
4. Hovězí maso |
5. Hovězí maso |
6. Telecí maso |
7. Telecí maso |
8. Telecí maso |
9. Telecí maso |
10. Telecí maso |
11. Vepřové maso |
12. Vepřové maso |
13. Vepřové maso |
14. Vepřové maso |
15. Vepřové hody |
16. Skopové maso |
17.-18. Skopové maso |
19. Králičí maso |
20. Maso koňské a pštrosí maso |
21. Drůbež |
22.-23. Drůbež |
24.-26. Zvěřina |
27.Ryby |
28.-29.Ryby |
30. Úprava měkkýšů, korýšů a obojživelníků |
31. Netradiční úpravy mas |
32. Vhodné přílohy a doplňky |
33. Pokrmy na objednávku. |
34. Pokrmy na objednávku |
35. Pokrmy na objednávku |
36. Pokrmy na objednávku |
37. Pokrmy na objednávku |
38. Pokrmy na objednávku |
39. Pokrmy na objednávku |
40. Pokrmy na objednávku |
41. Pokrmy na objednávku |
42. Pokrmy na objednávku |
43. Pokrmy na objednávku |
44.Pokrmy na objednávku |
45. 46.Příprava pokrmů do letadel |
47.-48. Stravování ve vlaku . |
49. Stravování na lodi |
50.-52. Studená kuchyně |
53.-55. Studená kuchyně |
56.-58. studená kuchyně |
59.-61. Studená kuchyně |
62.-63. Studená kuchyně |
64. Souhrnné opakování učiva |