Pivní hospodářství |
Káva |
Káva |
1. hod. Gastronomická pravidla |
2.a 3.hod Zásady pro sestavování jídelních a nápojových lístků |
3.Jídelní lístky |
4.Zásady pro sestavování menu |
5.Menu -pravidla pro tvorbu menu |
6.Pořadí pokrmů v menu |
7. Sled nápojů v menu |
8. Praktické sestavování menu |
9. Společensko zábavní střediska |
10. Skladování a ošetřování nápojů |
11.-12. Vinárny, kavárny, bary |
13. Ostatní společensko zábavní střediska |
14.Druhy společenských setkání |
15. Hotelový servis |
16.-17. Obsluha v dopravních prostředcích |
18. Stravovací zvyklosti cizinců |
19.-20. Výroba sladu. Druhy piva |
21.-22. Výroba piva |
23.-24. Skladování a vady piva |
25. Servis piva |
26.-27. Víno |
28. Servis vína |
29.-30. Šumivé víno - výroba |
31.-32. Destiláty, lihoviny |
32.Alkoholické nápoje-souhrnné opakování nápojů |