název
1. Mléko
2. Druhy mlék
3. Mléčné výrobky
4.Živočišné tuky
5.Tuky v kuchyni
6. Skladování tuků
7. Vejce
7.-8. Vejce, dělení, složení použití
8. Konzumní druhy vajec
9. Výrobky z vajec
10. Zdroje a složení masa
11.- 12. Maso hovězí
13.- 14. Maso vepřové
15. Maso skopové
16. Maso králičí a koňské
17.-18. Maso drůbeží
19. Maso zvěřiny
20. Maso ryb
21. Maso obojživelníků, korýšů, měkkýšů
22. Vnitřnosti
23. Uzeniny
24. Uzená masa
25. Vařené a pečené masné výrobky
26. Použití střev, kostí, krve
27. Minerální vody
28.-29. Nealkoholické nápoje
30.-31. Alkoholické nápoje
32. Káva, čaj, kakao