Drůbež |
1. Mléko |
2. Druhy mlék |
3. Mléčné výrobky |
4.Živočišné tuky |
5.Tuky v kuchyni |
6. Skladování tuků |
7. Vejce |
7.-8. Vejce, dělení, složení použití |
8. Konzumní druhy vajec |
9. Výrobky z vajec |
10. Zdroje a složení masa |
11.- 12. Maso hovězí |
13.- 14. Maso vepřové |
15. Maso skopové |
16. Maso králičí a koňské |
17.-18. Maso drůbeží |
19. Maso zvěřiny |
20. Maso ryb |
21. Maso obojživelníků, korýšů, měkkýšů |
22. Vnitřnosti |
23. Uzeniny |
24. Uzená masa |
25. Vařené a pečené masné výrobky |
26. Použití střev, kostí, krve |
27. Minerální vody |
28.-29. Nealkoholické nápoje |
30.-31. Alkoholické nápoje |
32. Káva, čaj, kakao |