01. Úprava vepřového masa vařením |
13. Pokrmy ze skopového masa |
14. Pěny, saláty, pomazánky |
15. Aspik |
16. Použití sýrů ve studené kuchyni |
17. Použití zeleniny ve studené kuchyni |
18. Použití vajec ve studené kuchyni |
19. Předkrmy |
20. Nápoje |
Vepřové hody |
12. Pokrmy na objednávku - příprava, dokončení |
11. Použití masa při přípravě pokrmů na objednávku |
02. Úprava vepřového masa dušením |
03. Úprava vepřového masa pečením a smažením |
04. Vepřové hody |
05. Úprava drůbežího masa vařením a zaděláváním |
06. Úprava drůbežího masa dušením |
07. Úprava drůbežího masa pečením a smažením |
08. Pokrmy ze zvěřiny |
09. Ryby |
10. Pokrmy z mletého masa |