Test maso |
Bačová test |
Písemka min.vody |
1.-2. Zdroje a složení masa |
3.- 4. Maso hovězí |
5.-6. Technologické úpravy jednotlivých částí hovězího masa |
7.-8. Maso vepřové |
9.-10. Maso skopové |
11.-12. Maso králičí a koňské |
13.-14. Maso drůbeží |
15. - 16. Zvěřina- dělení, použití |
17.- 18. Ryby: dělení použití |
19. Technologické úpravy ryb |
20. - 21. Měkkýši, korýši, obojživelníci |
22.-23. Vnitřnosti |
24. Opakování probraného celku - maso |
25.-26. Uzeniny |
27.-28. Uzená masa |
29.-30. Vařené masné výrobky |
31.-32.Vařené a pečené masné výrobky |
33.-34. Použití vnitřností |
35.-36. Použití střev a krve |
37.-38. Kosti - druhy, použití |
39.-40. Minerální vody |
41.-42. Nealkoholické nápoje |
43.-44. Alkoholické nápoje |
45.-46. Káva, čaj, kakao |
47.-48. Trávicí ústrojí |
49.-50. Nemoci trávicího ústrojí |
51.-52. Biologická a energetická hodnota potravin |
53.-54. Krevní oběh |
55.-56. Nervová soustava |
57.-58. Žlázy s vnitřní sekrecí |
59.-60. Hormony a vliv na trávení |
61.-62. Výživová doporučení |