1. Seznámení s učivem |
2.Charakteristika obilovin |
3.Druhy obilnin |
4. Obilné zrno |
5. Zpracování a použití obilí |
6.-7.Výroba mouky |
8. Druhy mouky |
9. Posuzování kvality mouky |
10.-11. Vady mouky |
12. Skladování mouky |
13.- 14. Charakteristika škrobů |
15. Druhy škrobů |
16. Výroba škrobů |
17. Vlastnosti škrobů |
18. Použití škrobů |
19. Skladování škrobů |
20. Škrobový sirup |
21. Použití škrobového sirupu |
22. Charakteristika vajec |
23. Chemické složení vajec |
24. Konzumní druhy vajec |
25. Vlastnosti vajec |
26. Vady vajec |
27. Skladování vajec |
28. Konzervace vajec |
29. - 30. Příprava vaječné hmoty |
31. Použití vaječné hmoty |
32. Hygiena vajec |
33.-34. Charakteristika mléka |
35. - 36. Ošetření mléka |
37. Tržní druhy mléka |
38. Použití mléka, skladování |
39. Výrobky z mléka |
40. Charakteristika smetany |
41. Výroba smetany |
42. - 43. Zahuštěné mléko |
44. Sušené mléko |
45 - 46. Tvaroh |
47. - 48. Sýry |
49. - 50. Charakteristika tuků |
51.Druhy a skladování tuků |
52.-53.Rozdělení olejů |
54.Druhy konzumních olejů |
55.Živočišné tuky - máslo |
56.Živočišné tuky - sádlo |
57.Živočišné tuky - lůj, rybí tuk |
58.Upravené tuky |
59.-60.Jádroviny - druhy |
61.Složení a úprava jádrovin |
62.Použití jádrovin |
63.Skladování jádrovin |