1. - 3. Výrobní střediska a jejich členění |
4. Zařízení kuchyně |
5. Skladování |
6. Ohřívače |
6. Nádobí, ohřev vody |
7. Váhy a vozíky |
8. Mycí stroje |
11. Univerzální stroje |
12. - 15. Stroje na zpracování masa |
17. - 18. Sporáky |
19. - 20. Cukrářské pece |
21. - 22. Smažicí a ponorné pánve |
21. - 22. Smažící a ponorné pánve |
23. - 24. Ohřívače |
25. Chladící zařízení |
25. Chladicí zařízení II |
26. Mrazicí zařízení |
27. - 28. Automaty na tepelnou přípravu jídel a nápojů |
29. - 31. Ubytovací závody - odbytová střediska |
32. Ubytovací závody, jejich druhy a vybavení |
Hygiena a bezpečnost provozu |