název
1.Historie pohostinství
2. Osobní a pracovní hygiena
3.Bezpečnost při práci v obsluze
4. Odbytová střediska
5. Odbytová střediska
6.Chování na pracovišti
7.-8.Příprava pracoviště před zahájením provozu
9. Údržba pracoviště během provozu a po jeho skončení
10. Základní pravidla obsluhy
11.-12. Drobný inventář
13. Velký stolní inventář
14. hodina inventář na pokrmy
15. Příbory
16.-17. Pomocný inventář
18. hod.zařízení na úseku obsluhy
19.-20. Systémy obsluhy
21.-22. Způsoby obsluhy
23. Nabídka
24. Způsoby prodeje a placení
25.Jednoduchá obsluha
26. Servis snídaní
27.-28. Servis obědů a večeří
29. Servis studených nealkoholických nápojů
30. Servis studených alkoholických nápojů
31.-32. Servis teplých nápojů