Kvíz opakování |
Test inventář |
kvíz oprava |
1.Historie pohostinství |
2. Osobní a pracovní hygiena |
3.Bezpečnost při práci v obsluze |
4. Odbytová střediska |
5. Odbytová střediska |
6.Chování na pracovišti |
7.-8.Příprava pracoviště před zahájením provozu |
9. Údržba pracoviště během provozu a po jeho skončení |
10. Základní pravidla obsluhy |
11.-12. Drobný inventář |
13. Velký stolní inventář |
14. hodina inventář na pokrmy |
15. Příbory |
16.-17. Pomocný inventář |
18. hod.zařízení na úseku obsluhy |
19.-20. Systémy obsluhy |
21.-22. Způsoby obsluhy |
23. Nabídka |
24. Způsoby prodeje a placení |
25.Jednoduchá obsluha |
26. Servis snídaní |
27.-28. Servis obědů a večeří |
29. Servis studených nealkoholických nápojů |
30. Servis studených alkoholických nápojů |
31.-32. Servis teplých nápojů |