Písemka zelenina |
1. Úvod do předmětu, jakost potravin |
2.-3. Skladování |
4. Přejímka zboží |
5. Hygiena potravin |
6.Příčiny kažení potravin, alimentární nákazy a otravy |
7. Kritické bodyHACCP |
8.-9. Bílkoviny |
10.Tuky |
11. Vitamíny |
12.-13. Sacharidy |
14.-15.Minerální látky |
16.-17. Biologická a energetická hodnota potravin |
18. Ovoce |
19.Zelenina |
20. Skladování a konzervování ovoce a zeleniny |
21.-22. Brambory, význam, charakteristika, složení |
23. Skladování a použití brambor |
24. Houby |
25. Luštěniny, druhy |
26. Obiloviny |
27. Mouka |
28. Těstoviny |
29. Chléb |
30. Kypřící prostředky |
31. Sladidla - cukr, med, umělá sladidla |
32. Koření |