název
1. Hygienické předpisy v gastronomii
2.-3 Rozdělení pochutin a potravin
4.-6Přejímka zboží, skladování
7.-9 Hygiena potravin
10.-12 Nákazy a otravy z potravin
13.-16 kritické body HACCP
17. Látky živící - biologická a energetická hodnota potravin
18.-19- Bílkoviny
20.-22 Tuky
23.-25 Sacharidy
26.-28 Vitamíny -význam, rozdělení
29.-31 vitamíny - druhy, zdroje
32.-34 nerostné látky
35.-38 biologická a energetická hodnota
39. použití surovin rostlinného původu
40.-43 ovoce a zelenina
44.-46skladování, konzervování, použití
47.-50 brambory
51.-54 obiloviny
55.-58 luštěniny
59.-61 koření
62.-64 ostatní pochutiny
65.-68 cukr
69.-71 med
72.-74 umělá sladidla
75.-77 mléko
78.-79 Fermentované a kvasné výrobky z mléka
80.-81 sušené a kondenzované mléko
82.-83 mikroorganismi a mléčné bakterie
84.-85. tvaroh
86.-88 sýry
89.-91 máslo, smetana
92.-94 živočišné tuky
95.-96 vejce
Složení potravin