1. Hygienické předpisy v gastronomii |
2.-3 Rozdělení pochutin a potravin |
4.-6Přejímka zboží, skladování |
7.-9 Hygiena potravin |
10.-12 Nákazy a otravy z potravin |
13.-16 kritické body HACCP |
17. Látky živící - biologická a energetická hodnota potravin |
18.-19- Bílkoviny |
20.-22 Tuky |
23.-25 Sacharidy |
26.-28 Vitamíny -význam, rozdělení |
29.-31 vitamíny - druhy, zdroje |
32.-34 nerostné látky |
35.-38 biologická a energetická hodnota |
39. použití surovin rostlinného původu |
40.-43 ovoce a zelenina |
44.-46skladování, konzervování, použití |
47.-50 brambory |
51.-54 obiloviny |
55.-58 luštěniny |
59.-61 koření |
62.-64 ostatní pochutiny |
65.-68 cukr |
69.-71 med |
72.-74 umělá sladidla |
75.-77 mléko |
78.-79 Fermentované a kvasné výrobky z mléka |
80.-81 sušené a kondenzované mléko |
82.-83 mikroorganismi a mléčné bakterie |
84.-85. tvaroh |
86.-88 sýry |
89.-91 máslo, smetana |
92.-94 živočišné tuky |
95.-96 vejce |
Složení potravin |