název
1.Seznámení s učivem
2.Zemědělská výroba
3.Zemědělství v ČR
4.Potravinářský průmysl v ČR
5.Úkoly potravinářského průmyslu
6.Rozdělení poživatin
7.Jednoduché bílkoviny
8.Složité bílkoviny
9.Rostlinné tuky
10.Živočišné tuky
11.Jednoduché sacharidy
12.Složené sacharidy
15.-16.Minerální látky
17.-18.Vitamíny
19.Voda
20.Energetická hodnota potravin
21.Biologická hodnota potravin
22.-23.Podmínky života
24.-25.Potřebné látky pro organismus
26.Trávicí soustava
27.Trávicí trubice
28.Enzymy trávicích šťáv
29.Přeměna látek
30.Racionální výživa
31.Výživová pyramida
32.Diferenciace výživy
33.Léčebná výživa
34.-35.Druhy stravy
36.Jakost potravin
37.Metody zjišťování jakosti
38.Znehodnocování potravin
39.Skladování a záruční lhůty
40.Druhy skladů
41.-42.Význam konzervace
43.-44.Způsoby konzervace
45.Anabióza
46.Abióza
47.Cenoanabióza
48.Charakteristika a historie sacharidů
49.-50.Sacharóza a výroba řepného cukru
51.Rafinace surového cukru
52.Výroba jednotlivých druhů cukru
53.Druhy cukru
54.Vlastnosti cukru
55.Použití cukru v cukrářské výrobě
56.Význam cukru ve výživě
57.Skladování cukru
58.Vznik a získávání medu
59.Složení a kvalita medu
60.Druhy medu
61.Skladování a použití medu
62.-63.Umělá sladidla