- materiály pro žáky
- třída 3.C
- SUC (3.C)
- 45.-46. Surovinové směsi
45.-46. Surovinové směsi
Směsi na výrobu náplní, krémů, ozdob a polev
- škrob, cukr, sušené mléko, ztužené tuky, emulgátory, chuťové přísady
- jednoduchá příprava
Směsi na výrobu náplní a krémů:
Perfecta - pro výrobu cukrářského krému za studena
Kremix univerzál – žloutkové a máslové krémy
Alaska – šlehačkové dorty, řezy, ztužovač do šlehačkových náplní
Mousse – našlehaná pěna, větší tuhost než šlehačka
Napoleon – krém vanilkové chuti
Siesta – pro zhotovení smetanového krému
Bianka – krém bílé barvy
Cremonta – směs vyžaduje máslo
Frio – pro přípravu pudinkového krému
Creme Napoleon – do směsi přidat mléko
Vanilmix – vanilková chuť
Vipan – pro náplně marcipánové chuti
Levanto – pro lískooříškovou náplň
Čokobella – šlehatelný čokoládový krém
Dip D Choco – čokoládový krém
Čokonuga – k přímému použití i na pečení, ke zdobení dortů
Rostlinné šlehačky – rostlinné krémy – Hopla, Hulala
- vyšleháním vznikne pěna podobná šlehačce
Směsi na výrobu ozdob
Gum-tex – k modelování květů a lístečků
Mohrenglanz – kakaové poleva k přímému použití
Dekorační potahový fondán – bílá hmota k potahování dortů
Cristaline – dortové zrcadlo – netuhnoucí lesk, snadno roztíratelný