45.-46. Surovinové směsi

Směsi na výrobu náplní, krémů, ozdob a polev - škrob, cukr, sušené mléko, ztužené tuky, emulgátory, chuťové přísady - jednoduchá příprava Směsi na výrobu náplní a krémů: Perfecta - pro výrobu cukrářského krému za studena Kremix univerzál – žloutkové a máslové krémy Alaska – šlehačkové dorty, řezy, ztužovač do šlehačkových náplní Mousse – našlehaná pěna, větší tuhost než šlehačka Napoleon – krém vanilkové chuti Siesta – pro zhotovení smetanového krému Bianka – krém bílé barvy Cremonta – směs vyžaduje máslo Frio – pro přípravu pudinkového krému Creme Napoleon – do směsi přidat mléko Vanilmix – vanilková chuť Vipan – pro náplně marcipánové chuti Levanto – pro lískooříškovou náplň Čokobella – šlehatelný čokoládový krém Dip D Choco – čokoládový krém Čokonuga – k přímému použití i na pečení, ke zdobení dortů Rostlinné šlehačky – rostlinné krémy – Hopla, Hulala - vyšleháním vznikne pěna podobná šlehačce Směsi na výrobu ozdob Gum-tex – k modelování květů a lístečků Mohrenglanz – kakaové poleva k přímému použití Dekorační potahový fondán – bílá hmota k potahování dortů Cristaline – dortové zrcadlo – netuhnoucí lesk, snadno roztíratelný