- materiály pro žáky
- třída 2.P
- OPR (2.P)
- 19. Skladovací podmínky a zařízení skladů
19. Skladovací podmínky a zařízení skladů
Skladovací podmínky
- přiměřená teplota a vlhkost – potraviny max. 20°C
- ovoce a zelenina do 15 °C
- brambory 3-10 °C
- objemné zboží na paletách
- zásady dovoleného sousedství:
NIKDY VEDLE SEBE
jablka x česnek x brambory
koření x mouka
- zásada první do skladu – první ze skladu
- kontrola jakosti
- sklady čisté
Zařízení skladů
REGÁLY
- podle sortimentu a mechanizace ve skladu
- policové, stromečkové, kombinované
VÁHY
MANIPULAČNÍ STOLY
MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY
– rudly, plošinky, kontejnery, palety, vysokozdvižné vozíky, vozíky, posuvné pásy
2x klikni pro úpravu