- materiály pro žáky
- třída 3.C, 3.I, 3.K, 3.P, 3.T, 3.Z, 3.A
- EK (3.C), EK (3.I), EK (3.K), EK (3.P), EK (3.T), EK (3.Z), EK (3.A)
- 4. Personalistika podniku
4. Personalistika podniku
Personalistika podniku
- zabývá se pracovníky
- výběrem, získáváním, přijímáním, rozmisťováním, odměňováním, motivací
- cílem podniku je získat kvalitní zaměstnance
Pracovníci podniku společného stravování
• Obchodně provozní
- pracovníci ve výrobě – kuchaři, cukráři, řezníci
- pracovníci v obsluze – vrchní číšník, číšník, servírky, prodavačky
- pracovníci v ubytování – recepční, vrátný, pokojské
• Řídící
- kontrolují a organizují činnosti
- ředitel, vedoucí středisek
• Technicko – hospodářské - THP
- údržbáři, topiči, řidiči, účetní