4. Zařízení kuchyně

Hlavní kuchyně a její zařízení Orientace na sever Stěny snadno čistitelné, obloženy do výše 1,80m Podlaha beze spár, protiskluzová úprava Osvětlení dostatečné Zařízení pro tepelné zpracování Sporáky, smažící pánve, varná pole, kotle, pečící trouby, konvektomaty. Sestavují se do bloků. Zařízení na odsávání par a lapače tuku umístěny nad tepelnými zdroji. Váhy Druhy vah: 1. Podle provedení: mechanické, elektronické, digitální 2. Podle umístění: stolní, podlahové, zapuštěné, závěsné Dopravní vozíky K přepravě surovin, úklidové vozíky, k převozu termonádob, plošinový vozík, pytloví vozík – rudl Nádobí a náčiní Nádobí – z oceli, slouží k přípravě a uchovávání pokrmů Náčiní – pomáhá s přípravou pokrmů – nože, vařečky, válečky, struhadla 2x klikni pro úpravu