- materiály pro žáky
- třída 1.K
- STK (1.K)
- 9. Údržba pracoviště během provozu a po jeho skončení
9. Údržba pracoviště během provozu a po jeho skončení
Příprava pracoviště před zahájením provozu
INVENTÁŘ - perfektní příprava a kontrola veškerého inventáře (DSI, VSI)
JÍDELNÍ STOLY - urovnání, prostření, kontrola
PŘÍRUČNÍ STOLY - doplnění inventáře, dochucovacích prostředků
POMOCNÉ SERVÍROVACÍ STOLKY - KERIDONY - prostíráme napronem, 1-2 jídelní stoly na jeden keridon, překládací příbory
NABÍDKOVÉ STOLY - prostíráme ubrusy + sukně
SKLENĚNÉ VITRÍNY - chlazené i nechlazené
POMOCNÉ VOZÍKY - připravujeme těsně před zahájením provozu, kontrola funkčnosti a čistoty
JÍDELNÍ A NÁPOJOVÉ LÍSTKY - prostudování, kontrola
PŘÍPRAVNA ČÍŠNÍKŮ - OFFICE - úklid a kontrola
PEČIVO A CHLÉB - umísťujeme na jídelní nebo příruční stoly, v košíčcích, přikryté plátěným ubrouskem
OSOBNÍ PŘÍPRAVA - převléknutí, občerstvení...
KONEČNÁ KONTROLA - celkový vzhled, kontrola dokladů, počítačů...