11.Vaření cukerných rozvarů

Použití cukerných rozvarů Odpěněný cukr - nakládání ovoce, ředění náplní, punčový rozvar, Proslazování ovoce,dortů, ředění polev Slabá nit, silná nit - náplně, kandys, likérové bonbony, Likérové bonbony,cukrová poleva, Nugátové bonbony, pišingrová náplň Slabý, silný let - sněhové hmoty, bílkové krémy, kokosové suky, , orientální cukrovinky, Glazury, fondán, sněhová hmota, bílkové krémy, orientální cukrovinky Koule - orientální cukrovinky, Měkké karamely,karamely Slabý, silný lom - hlavně pro výrobu kandytů, dekorativní účely, Želé bonbony, kandyty, nugát, Tvrdé bonbony, dropsy, roksy Karamel - výroba karamelových ozdob Tavený cukr bez vody - Dobošův karamel součást griliášových past, ochucování krémů Dobošův karamel - Dochucování náplní, příprava polev Griliáš - Příprava speciálních, náplní, ozdob Jádrová pasta - Dochucování náplní, polev, hmot Kulér - Dobarvování těst, náplní, polev Krokantová pasta - Příprava náplní