9.-10. Údržba pracoviště během provozu a po jeho skončení

Údržba pracoviště během provozu a po jeho skončení Příprava pracoviště před zahájením provozu INVENTÁŘ - perfektní příprava a kontrola veškerého inventáře (DSI, VSI) JÍDELNÍ STOLY - urovnání, prostření, kontrola PŘÍRUČNÍ STOLY - doplnění inventáře, dochucovacích prostředků POMOCNÉ SERVÍROVACÍ STOLKY - KERIDONY - prostíráme napronem, 1-2 jídelní stoly na jeden keridon, překládací příbory NABÍDKOVÉ STOLY - prostíráme ubrusy + sukně SKLENĚNÉ VITRÍNY - chlazené i nechlazené POMOCNÉ VOZÍKY - připravujeme těsně před zahájením provozu, kontrola funkčnosti a čistoty JÍDELNÍ A NÁPOJOVÉ LÍSTKY - prostudování, kontrola PŘÍPRAVNA ČÍŠNÍKŮ - OFFICE - úklid a kontrola PEČIVO A CHLÉB - umísťujeme na jídelní nebo příruční stoly, v košíčcích, přikryté plátěným ubrouskem OSOBNÍ PŘÍPRAVA - převléknutí, občerstvení... KONEČNÁ KONTROLA - celkový vzhled, kontrola dokladů, počítačů...